Ontwikkelingen in de markt

Whitepapers

Toenemende concurrentie en kritischer wordende consumenten dwingen u om sneller in te spelen op nieuwe trends en marktontwikkelingen. Hieronder vindt u een aantal interessante whitepapers.

 

Hoe blijf je relevant voor de klant van 2020?

Drie lessen uit de Amerikaanse markt

De consument van nu verwacht alles meteen. Ook van u. Hij is dankzij de digitalisering beter geïnformeerd dan ooit en regelt zijn financiële zaken steeds vaker online. Verkrijg inzichten in de marktontwikkelingen en praktische tips om hier op in te springen. 

Download

 

Integraal inzicht is essentieel voor een optimale klantrelatie

Consumenten worden aangemoedigd om zelf meer verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen (versoberde) pensioen. Maar wat betekent dit voor pensioenuitvoerders en de manier waarop zij communiceren? Een klein jaar na de invoering van de Wet pensioencommunicatie is het tijd voor een tussenbalans. In dit visiedocument komen een aantal marktexperts aan het woord. Zij evalueren de invoering van de Wet pensioencommunicatie. En geven hun visie op financial planning in 2020.

Download

 

Ebook - Een bedrijfsplan voor 2017 maken

Het vierde kwartaal is een belangrijke tijd om uw bedrijfsplan voor het komende jaar te maken. Maar hoe pakt u dit zo efficiënt mogelijk aan? Het is van belang om concrete en uitvoerbare doelen op te stellen. Deze kunnen vervolgens worden onderverdeeld in realistische plannen binnen vastgestelde tijdskaders. Als u het gehele plaatje ziet, kan u vervolgens in zoemen naar een duidelijk uitvoerbaar detailniveau voor 2017. Dit ebook geeft u kort en bondig handvatten om een bedrijfsplan voor 2017 op te stellen.

Download