Werken bij Figlo

Kom ons team versterken

Figlo is een internationale autoriteit in de financiële markt. Onze medewerkers zijn gevestigd in Nederland, onze business partners over alle continenten van de wereld.

Wij streven ernaar onszelf continu te verbeteren. Als toegewijde en creatieve ontwikkelaar van software oplossingen die ontworpen zijn om financiële adviseurs te ondersteunen in het bedienen van hun klanten.

Onze organisatie heeft een focus voor teamgeest en het bereiken van gezamenlijke doelen terwijl individuele groei wordt nagestreefd. Wij bieden een informele maar professionele werkomgeving in een actief en internationaal georiënteerde markt.

Figlo is altijd op zoek naar professionals die bij kunnen dragen aan ons team. Kun jij je ambitie, talent en ervaring laten zien in een van de disciplines die onze organisatie rijk is? Stuur ons dan een open sollicitatie via hr@figlo.com, voorzien van je curriculum vitae en een motivatiebrief. Natuurlijk kun je ook direct reageren op een van de openstaande vacatures op onze website.

Our latest tweets